Unionsmatchen 2020 og koronautbruddet

Som dere alle vet har det vært en alvorlig utvikling av Koronautbruddet i Norge og Sverige de siste dagene. Vi som arrangører følger sitasjonen nøye og vil selvfølgelig forholde oss til alle pålegg og anbefalinger som kommer fra nasjonale og lokale helsemyndigheter.

I dag har den norske regjeringen innført drastiske tiltak i Norge. Idrettsarrangement i mars blir avlyst. Alle barnehager, skoler og universitet er stengt fra og med i morgen. Unionsmatchen 2020 kunne ikke blitt arrangert på nåværende tidspunkt. Det er imidlertid drøyt to måneder igjen til arrangementet og situasjonen kan fortsatt endres i positiv retning. Vi innser imidlertid at Unionsmatchen 2020 høyst sannsynligvis ikke kan arrangeres i mai.

Som arrangører ønsker vi å ta en endelig avgjørelse omkring Unionsmatchen 2020 rett over påske – ca 15. april. Vi ønsker ikke å ta en avgjørelse senere av hensyn til den siste planleggingen, innkjøp osv som må gjøres. Vi kan komme til å ta en avgjørelse om avlysning tidligere dersom situasjonen tilsier at dette er eneste mulighet.

Gjøvik, 12. mars 2020
Torbjørn Kravdal
Løpsleder
For Mjøs-o, Gjø-Vard OL og OL Toten-Troll

En kommentar til «Unionsmatchen 2020 og koronautbruddet»

Det er stengt for kommentarer.